Torreira ve Devrim Özkan çifti evlilik yolunda!

Torreira ve Devrim Özkan çifti evlilik yolunda!
Yayınlama: 22.11.2023
A+
A-

Galatasaray’da forma giyen Uruguaylı Lucas Torreira’nın, sonunda sevgilisi Devrim Özkan’ı evliliğe ikna ettiği iddia edildi. Ünlü çiftin Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planladığı öne sürüldü.

Galatasaray’da forma giyen Uruguaylı Lucas Torreira’nın, sonunda sevgilisi Devrim Özkan’ı evliliğe ikna ettiği iddia edildi. Ünlü çiftin Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planladığı öne sürüldü.

Galatasaray’da forma giymeye başladığı günden beri gösterdiği performans ile göz dolduran Lucas Torreira, geçtiğimiz sezon fanatik Galatasaraylı olarak tanınan güzel oyuncu Devrim Özkan’la bir ilişki yaşamaya başladı.

İkilinin arası bir dönemler bozulmuştu. Özkan, Torreira’nın “Oyunculuğu bırak gel seni sultanlar gibi yaşatayım” şeklindeki yaklaşımı karşında şoke olunca, resti çekip ve ilişkiyi sonlandırmıştı.

EVLİLİK ÇOK YAKIN!

Yaşananların ardından ikili bir süre ayrı kalsa da yeniden barıştı. Sosyal medyadan da aşklarını duyuran çift, birbirlerini Instagram hesaplarından paylaşıp, her şeyi gözler önüne sermişti.

İlişkiyi başlangıçta yalanlayan Özkan, daha sonra “Her şey göründüğü gibi” diyerek aşkını duyurdu. Güzel oyuncuya körkütük aşık olan ve evlenmeyi çok isteyen Torreira, sonunda Özkan’ı ikna etti.

İddialara göre çift, Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturacak. Çift, İstanbul ve Uruguay olmak üzere iki düğün yapacak.

Özkan, başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekerken, sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor.

Birliktelikleri tam gaz devem eden çift hakkında dün flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

Devrim Özkan’ın hamile olduğu öne sürülmüştü ancak Devrim Özkan, “Bugün hakkımda çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir. Sevgiler!” sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

Birliktelikleri tam gaz devam eden Lucas Torreira, Devrim Özkan’a aşkını bir kez daha ilan etti.

Lucas Torreira, sevgilisiyle çektirdiği romantik karelerini Instagram hesabından peş peşe yayınladı.

Yıldız futbolcu paylaşımına ise, “Sen benim en iyi yerimsin, Hayatımda olmanı seviyorum. Seni çok seviyorum aşkım” notunu düştü.

Paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından “Düğünü de statta yaparız”, “Harika görünüyorsunuz! Hep mutlu olun”, “Dünyanın en şanslı insanı Devrim Özkan”, “Maşallah Allah ayırmasın” yorumları geldi.

Geçtiğimiz günlerde Torreira, yeni dizisinin çekimlerine başlayan sevgilisi Devrim Özkan’a çiçek yollamıştı. Sevgilisinin bu jestine kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu, çiçeğin fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşmıştı.

Çiçeğin üzerindeki İspanyolca notta şöyle yazıyordu: “Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.