Uğurcan Çakır’a Chelsea kancası

Chelsea, Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır’ı sezon sonunda renklerine bağlamak istiyor..

Uğurcan Çakır’a Chelsea kancası
Yayınlama: 07.03.2021
A+
A-

Trabzonspor’da kaleye geçtiği günden bu yana başarılı bir performans sergileyen Uğurcan Çakır’ı takip eden Chelsea, sezon sonunda milli kaleciyi renklerine bağlamak istiyor. Bordo-mavililer, 20 milyon euronun üzerinde bir teklif gelmesi halinde Uğurcan Çakır’ın satışına onay verecek.

Süper Lig’in en değerli kalecisi olarak gösterilen Uğurcan Çakır, yaz döneminde artık Avrupa’ya gitmeye hazırlanıyor. Pek çok kulüp tarafından takip edilen Trabzonspor’un 24 yaşındaki file bekçisi için en somut hamlenin Chelsea’den geldiği öğrenildi.

CHELSEA’NİN İLK HEDEFİ UĞURCAN ÇAKIR

Sezon başından bu yana Uğurcan’ı izleyen Premier Lig devi, bu transferi bitirmek istiyor. Sezonun bitmesine yakın resmi girişimlere başlaması beklenen Chelsea, lig tamamlanır tamamlanmaz Uğurcan’ı renklerine bağlamayı hedefliyor.

2018’de 80 milyon euroluk rekor bir bedelle kadrosuna kattığı Kepa’yı gönderecek olan Chelsea, sezon başında 24 milyon euroya Rennes’den aldığı Mendy’ye kaleyi emanet etmişti.

Ancak 29 yaşındaki kaleci de tam anlamıyla beklenen performansı gösterebilmiş değil. Dolayısıyla Londra ekibi, yeni sezon için mutlaka kaliteli bir file bekçisi almaya niyetli. Bu doğrultuda Chelsea’nin ilk hedefi Uğurcan Çakır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.