Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade krizi

Geçtiğimiz sezon ‘Yasak Elma’ dizisine veda eden Nesrin Cavadzade’ye tazminat şoku.

Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade krizi
Yayınlama: 25.11.2021
A+
A-

Son olarak; geçtiğimiz sezon ‘Yasak Elma’ dizisine veda eden Nesrin Cavadzade’nin sezon sonunda seti terk edip geri dönmemesi üzerine yapım şirketi, oyuncu sözleşmelerine cezai şart içeren yeni madde ekledi.

Şu sıralar Üç Kuruş dizisinde oynayan Nesrin Cavadzade, yaşanan gerginlik sonrası işini bitirmeden seti terk etmiş, ardından da doktor raporu alıp telefonlarını açmamıştı.

Yapımcının telefonunu da açmayan oyuncuya stoksuz çekilen dizinin bölümünün tamamlanmasını riske ettiği için yapılan hikaye değişikliğiyle cenaze sahnesi yazılmıştı. Yaşanan bu olay sonrası oyuncu sözleşmelerine ayrı bir madde daha eklendi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; oyuncu set programı doğrultusunda tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış doktor raporuyla kanıtlanabilir hastalık, ana veya babasının, eşinin, kardeşinin, çocuğunun vefatı ve adli makamlardan icabet etmesi zorunlu çağrı ve davetler dışında bir sebeple o günkü rolü bitmeden seti terk etmesi halinde bu durum; yönetmen, yardımcı yönetmen, prodüksiyon amiri ve uygulayıcı yapımcı tarafından tutanak altına alınacak.

750 BİN TL! 
Bu halde oyuncu, seti terk ettiği gün başına 10 bölüm ücreti kadar cezai şartı yapımcıya ödemekle sorumlu. Ayrıca oyuncu işine zarar verecek tüm sözleşme yükümlülükleri ihlallerinde de toplam 750 bin TL cezai şartı ödemek zorunda.

“KENDİME ZAMAN AYIRABİLECEĞİM İŞ SEÇTİM” 
Bebek’te objektiflere takılan Nesrin Cavadzade, rol aldığı ‘Üç Kuruş’ dizisinin reytinglerinden memnun olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, “Sürprizler olsun istiyorum. Detay vermeyeyim. İzledikçe görün nasıl bir karakterim olduğunu…” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.