Yeşim Salkım’a tepki yağıyor!

Şarkıcı – oyuncu Yeşim Salkım’ın ‘klavye delikanlısı’ dediği kişi astsubay çıktı!

Yeşim Salkım’a tepki yağıyor!
Yayınlama: 08.10.2019
A+
A-

Yeşim Salkım, güvenli bölge harekatı için ‘Savaşa hayır’ dedi, klavye delikanlısı diyerek tartıştığı kişi astsubay çıktı.

Yeşim Salkım’ın yapılacak olan harekatı savaş olarak değerlendirmesi üzerine Twitter’da birçok kişi tepki gösterdi. Bir takipçisinin Yeşim Salkım’a cevabıyla ise ortalık karıştı. 

Yeşim Salkım, Fırat’ın doğusu için yapılacak olan güvenli bölge harekatı için sosyal medya hesabı Twitter’dan ‘Savaşa hayır’ etiketi ile tepkisini gösterdi. Yeşim Salkım’a bir sosyal medya kullanıcısı yorum yapınca ise olanlar oldu. 

Yeşim Salkım’a cevap veren bir kişi, “Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii” diyerek tepkisini gösterdi. 

Takipçisinin yorumuna sinirlenen Yeşim Salkım ise, “Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim” cevabını verdi. 

Yeşim Salkım’ın cevabı üzerine yine aynı takipçi,  “Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim” dedi. Takipçisinin bu cevabını samimi ve inandırıcı bulmayan Yeşil Salkım, tepkilerin çığ gibi büyümesine neden olan şu yoruma yaptı: ”Hadi lan oradan klavye delikanlısı.” Salkım, ardından kendisine yorum yapan takipçisini engelledi. 

Yeşim Salkım’ın bilmeden yargıladığı kişi ise bir astsubay çıkınca tepkilerin ardı arkası kesilmedi. 

Astsubayın sınır bölgesinde çocuklarla yer aldığı fotoğrafı, birçok Twitter kullanıcısı Yeşim Salkım’a göndermeye başladı.

Yeşim Salkım’a gösterilen tepkiler çığ gibi büyürken şarkıcı, TT listesinde de yerini aldı, Twitter’ın en çok konuşulanları arasına girdi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.