Yusuf Yazıcı Arsenal’in radarında

Lille gormasıyla Avrupa’da destan yazan Yusuf Yazıcı için Arsenal’in devrede olduğu iddia edildi.

Yusuf Yazıcı Arsenal’in radarında
Yayınlama: 12.11.2020
A+
A-

Forma giydiği Fransız ekibi Lille’de muazzam bir performans ortaya koyan milli yıldız Yusuf Yazıcı için gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı.

Süper Lig ekibi Trabzonspor ile parlayıp gösterdiği müthiş performans ile milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Lille transfer olmuştu.

Geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında müthiş bir geri dönüşe imza atan 23 yaşındaki milli yıldız Avrupa’da da en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Son olarak Lille’in deplasmanda ev sahibi ekibi Milan’ı 3-0 yendiği maçta 23 yaşındaki milli yıldız Yusuf Yazıcı adeta damga vurdu. Milli futbolcumuz Yusuf UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag’ın ardından Milan’a karşı da hat-trick yapmayı başarmıştı.

Lille, Milan’ın evi San Siro’da Yusuf’un 3 golüyle maçı 3-0 kazanırken Fransız gazetesi L’Equipe yıldız futbolcuyu kapak yapmıştı.

İNGİLİZ MEDYASI BOMBAYI PATLATTI

UEFA Avrupa Ligi’nin gol krallığında zirvede yer alan Yusuf için İngiltere’den bomba bir haber geldi.

Daily Mail’in haberine göre Hazard, Pepe, Gueye, Origi gibi yıldızları dünya futboluna kazandıran Lille şimdi de Yusuf Yazıcı’yı bir Avrupa devine göndermeye hazır.

ARSENAL İSTİYOR

Gösterdiği müthiş performansla tüm dünyanın dikkatini çeken Yusuf, Premier Lig devi Arsenal’in listesinin başına oturdu.

‘Yeni Mesut Özil’

İngilizlere göre ‘Yeni Mesut Özil’ olan Yusuf için Arsenal harekete geçti.

Daha önce de istediler ama… 

Yusuf’un hayranı olduğu belirtilen Arsene Wenger zamanında da Arsenal tarafından istendiği ifade edilen milli futbolcu için o dönem yapılan 14.5 milyon poundluk teklif, Trabzonspor tarafından reddedilmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.