Binali Yıldırım oğlu yüzünden Twitter’da TT oldu!

Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın Erzurum ziyaretinde bir mağazada Vali Okay Memiş ve İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek ile otururken çekilmiş fotoğrafı büyük tartışma yarattı.

Binali Yıldırım oğlu yüzünden Twitter’da TT oldu!
Yayınlama: 20.01.2023
A+
A-

Eski Başbakan Binali Yıldırım‘ın oğlu Erkam Yıldırım’ın 13 Ocak’ta Erzurum ziyareti sırasından Erzurum Valisi Okay Memiş ve İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek ile birlikte çekilen bir fotoğrafı tartışmalara neden oldu.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Olay sonrası Twitter Türkiye gündeminde Binali Yıldırım‘ın ismi bir numaraya oturdu. Sosyal medya kullanıcıları tartışma yaratan fotoğrafla ilgili Binali Yıldırım‘ın sessiz kalmasını eleştirdi. Birçok kullanıcı “Neden sessizsiniz, neden bir açıklama yapmıyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

CHP’Lİ İL BAŞKANINDAN FOTOĞRAFA SERT TEPKİ

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Erkam Yıldırım’ın elinde tespihiyle solunda Erzurum Valisi Okay Memiş karşısında ise İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek ile çekilen fotoğrafına çok sert tepki gösterdi.

Suat Dülger şu ifadeleri kullandı;

“Erkam Yıldırım’ın resmi bir görevi var da biz mi bilmiyoruz? Eski Başbakanın oğlu olmaktan öte, hakkında çıkan iddialardan öte ne özelliği var ki şehir protokolü etrafında pervane oluyor. Fotoğraftaki oturuş biçimine, elindeki tespihe bir bakın. Hadi AK Parti Erzurum İl Başkanını anlıyorum. Milletvekili olmak istiyor, AK Parti’de siyaset yapanlar güçlerini vatandaştan değil, genel başkanlarından alıyorlar. Binali Yıldırım da, Genel Başkanlarına yakın bir isim, etrafında pervane olması doğal da, devletin valisi Okay Memiş, niye orada, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek asker üniformasıyla niye orada?”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.