Hayatver Derneği vakıf olma yolunda

Hayatver Sağlıklı Yaşam, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin başkanlığına yeniden Erdoğan Köse seçildi.

Hayatver Derneği vakıf olma yolunda
Yayınlama: 14.05.2022
A+
A-

Merkezi Kartal’da bulunan Hayatver Sağlıklı Yaşam, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin başkanlığına yeniden Erdoğan Köse seçildi.

Hayatver Sağlıklı Yaşam, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin olağan genel kurulu Maltepe Mihrişah Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula AK Parti İBB ve Kartal Meclis Üyesi Elif Bulut Gezen’in yanı sıra çok sayıda dernek üyesi ve konuk katıldı.

Genel Kurulda Divan Başkanlığı’na İlhan Şaban, Divan Başkan Yardımcılıklarına ise Elif Bulut Gezen ve iş insanı Şefik Biber seçildiler..

Hayatver Derrneği’nin eski yönetimi ve Denetim Kurulu İbra edilirken, tüzük değişikliği yapılarak derneğin tam adının Hayatver Sağlıklı Yaşam, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak değiştirilmesin ve yönetim kurul üye sayısının 11’e çıkarılmasına karar verildi.

Tek listeyle gidilen seçimde Erdoğan Köse, yeniden dernek başkanı seçildi..

Erdoğan Köse yaptığı teşekkür konuşmasında “Üç yıl için daha sizlerden onay almak ben ve yönetici arkadaşlarım için gurur vericidir. Bizler Hayatver Dreneği’ni hem tüm yurtta hem uluslararası arenada temsil etmek amacındayız. İnşallah üç yıl sonra karşınıza Hayatver Vakfı olarak çıkmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Genel Kurul sonrası, Hayatver Derneği’ne katkılarından dolayı Yeni Medya Gazetesi sahibi Nurcan Kongur, Haberde İmza Gazete ve Televizyonu Sahibi Sevgi Özdemir ve Yeni Gazete Sahibi İsmail Polat’a teşekkür plakatleri verildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.