Hakan Ağaoğlu ‘Spora da DEVA olacağız’

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı A. Hakan Ağaoğlu, gençliğe ve spora büyük önem vereceklerini belirtti.

Hakan Ağaoğlu ‘Spora da DEVA olacağız’
Yayınlama: 13.10.2021
A+
A-

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı A. Hakan Ağaoğlu, gençliğe ve spora büyük önem vereceklerini belirtti.

Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi Maltepe’de ilçe kongresine hazırlanıyor.

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı A. Hakan Ağaoğlu, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri (MASK) yöneticileri ve yerel basın mensupları ile kahvaltı programında buluştu..

Hakan Ağaoğlu, burada yaptığı konuşmada DEVA Partisinin ilkelerinden bahsederek “Amatör spora da DEVA olacağız” dedi.

Hakan Ağaoğlu şöyle konuştu:

“DEVA Partisi olarak her geçen gün hızla büyüyoruz. Kamuoyu araştırmalarında yükselişini ve üye sayısını en hızlı kaydeden partiyiz. Maltepe’de de yapılanmamızı tamamladık. 6 Kasım’da Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da katılımıyla ilçe kongremizi yapacağız.

DEVA’nın ilkeleri doğrultusunda Z Kuşağına ve amatör spora da desteğimiz tam sürecektir. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi iyi yetiştirmek için çalışacağız.”

  
Toplantı sırasında MASK Başkanı Behram Kaçar, DEVA Partisi ilçe Başkanı Hakan Ağaoğlu’na A Milli Takım formasını hediye ederek şunları söyledi:

“Maltepe’de amatör sporlar olarak gerekli desteği bulamıyoruz. Maltepespor’u daha üst liglerde görmek istiyoruz. bu nedenle siyasilerin desteğini almamız şart. Bizleri burada konuk eden DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu’na sonsuz teşekkür ederken kendisine ülkemizin en değerli formasını hediye etmekten onur duyuyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.