KARDEF gücüne güç katıyor

Kısa adı KARDEF olan Kartal Dernekler Federasyonu, üye sayısını hızla artırıyor..

KARDEF gücüne güç katıyor
Yayınlama: 30.11.2019
A+
A-

Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF), Kartal Sahil Cafe’de Gümüşhane, Erzincan, Kastamonu, Giresun, Sivas, Trabzon, Muş, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Eskişehir, Bilecik il dernekleri başkanları ve mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

KARDEF’in kahvaltılı toplantısına Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ali Apaydın ve Adem Uçar, AK Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Dağ, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal İlçe Sağlık Müdürü Bekir Necati Şimşek, Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, İSTGAD Başkanı Aytekin Yaşar, AYGAD Başkan Yardımcısı İsmail Polat, bazı il dernekleri başkanları ve çok sayıda mahalle muhtarı, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, burada yaptığı konuşmada, derneklerin Anadolu kültürlerini İstanbul’da da yaşattıklarını ve Kartal’a renk kattıklarını belirtti.

KARDEF Başkanı Mehmet Çetinkaya, federasyona üye olan dernek sayasının her geçen gün arttığını, amaçlarının Kartal’daki tüm dernekleri bir çatı altında toplamak ve güçlü bir STK yapısı oluşturmak olduğunu söyledi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.