Bilecikliler Kartal’da 11.11 Günü’nde buluştu

Bilecikliler, İstanbul Bilecikliler Derneği’nin organizasyonunda harika bir gece geçirdiler..

Bilecikliler Kartal’da 11.11 Günü’nde buluştu
Yayınlama: 14.11.2021
A+
A-

Bilecikliler, İstanbul Bilecikliler Derneği tarafından düzenlenen ’11.11. Bilecikliler Buluşuyor Gecesi’nde bir araya geldi.

İstanbul Bilecikliler Derneğinin 30’uncu kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında, İstanbul Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde düzenlenen buluşmaya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Pendik Kaymakamı Hülya Kaya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah,  lçe belediye başkanları, meclis üyeleri, İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve üyeleri, dernek temsilcileri ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Bilecikliler Günü programında; Fatih Mehter Takımı, çeşitli sanatçılar türkülerini söyledi. Gecede konuklara Bilecik Belediyesi tarafından lokum, çiğ köfte ve boza ikramı yapıldı.

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Faruk Şahin, Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti Bilecik ile son başkenti İstanbul arasında kurulan bağ ile bir araya gelmiş olmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan bütün arkadaşlarına teşekkür ettiğini kaydetti.

Misafirlere birçok ikramların yapıldığı programda İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Faruk Şahin, konuklara ve geceye katkıları bulunanlara teşekkür plaketi takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.