Ebubekir Taşyürek ‘Kartal’ı CHP’den kurtaracağız’

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, 2023 ve 2024’teki seçimlerden zaferle ayrılacaklarını söyledi.

Ebubekir Taşyürek ‘Kartal’ı CHP’den kurtaracağız’
Yayınlama: 09.10.2021
A+
A-

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı’nın Teşkilat Gündemli Danışma Meclisi Toplantısı, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda, Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İl Başkan Yardımcısı M.Ejder Batur, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Kurucuları, Kadın ve Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatlarının katılımıyla yapıldı.

Baştan sona coşku içinde geçen toplantıda  birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde, daha çok çalışılarak 2023 ve 2024’te  zaferlere yürünebileceği vurgulandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması yapmak üzere Divan Başkanlığı tarafından kürsüye gelen AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, şunları söyledi:

“Kartal İlçe Teşkilatı olarak göreve başladığımız 13 Ocak 2021 tarihinden bugüne Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz ve Mahalle teşkilatlarımızla dur durak bilmeden çalışmalara devam etmekteyiz.

Efendimizin önemli bir tavsiyesi olan; “iki günü birbirine eşit olan ziyandadır.” düsturunu aklımızdan hiç çıkarmıyoruz. Her gün “bu gün davamız adına ne yaptık?” sorusunu sorarak yolumuza samimiyet ve gayretle devam ediyoruz.

İlçe teşkilatlarında siyaset yaparak hizmet üretmenin, hele de belediyesi olmayan bir teşkilatta mücadele etmenin zorluğu hepinizin malumudur.
Bütün Dünyanın ve ülkemizin çok ağır yaşadığı ve bedel ödediği salgın şartlarına rağmen Kartal İlçemizde teşkilat olarak üzerimize düşen bütün görevleri ve çalışmaları hiç durmadan yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.

Aşkla ve şevkle sahaya çıkarak Kartallı komşularımızla, esnaflarımızla, iş adamlarımızla, kanaat önderlerimizle ve STK’larla buluştuk.
İyi gün de, kötü gün de onlarla hemhal olmaya gayret ettik. Meselelerini dinledik, bu meselelerden çözebileceğimiz kısmını kendimiz çözdük. Bizi aşan kısımlarının çözümü içinde İl Başkanlığımız kanalıyla ve yılların birikimiyle oluşmuş özel dost ve kardeşlerimize ulaşarak çözmeye gayret ettik.

Bu çalışmalarımızı kesintisiz yapmaya, insanlarımızla kucaklaşmaya, bir arada olmaya, varsa sıkıntılarını dinleyip çözümler üretmeye ve durmadan Büyük ve Güçlü Türkiye davamız için Kartaldan gür bir sada olmaya devam edeceğiz.
 
Her gün başka bir yerden başını kaldıran, yalanlarla, algılarla milletimizin kafasını karıştırarak siyaset üretmeye uğraşan gafillerin, hainlerin ve ihanet çetelerinin inadına, 2023 yılında yapılacak seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek ve güçlü bir AK Parti Gurubuyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer almak hedefi için Kartal Teşkilatı olarak ahdimiz var, sözümüz var.

Mazlumların ve mağdurların umudu Büyük ve Güçlü Türkiye idealimizden, azmimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Ve Allah’ın izniyle göreceksiniz ki, Kartal önce 2023’te, ardından 2024’te yeniden tarih yazacaktır.

2023 zaferinden sonra Kartal’ı yalan yanlış rakamlarla, algılarla ve içi boş şovlarla yönetiyor gibi görünüp, her gün daha da geriye götüren kifayetsiz ve yetersiz CHP belediyeciliğini de Allah’ın izniyle tarihe gömeceğiz.

Kartal’ı 2009 yılında bıraktığımız yerden geri alarak, 2024’te Kartallıların yeniden hizmet belediyeciliğiyle buluşmasını sağlayacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.