Gülay Şakar ‘Türkiye ittifakı ile sorunları çözeceğiz’

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Türkiye’nin ne AK Parti’ye ne de 6’lı masaya mahkum olmadığını söyledi..

Gülay Şakar ‘Türkiye ittifakı ile sorunları çözeceğiz’
Yayınlama: 23.10.2022
A+
A-

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Türkiye’nin ne AK Parti’ye ne de 6’lı masaya mahkum olmadığını söyledi..

Doğru Parti Kartal İlçe Yönetimi, yerel medya mensupları ile 21 Ekim Gazeteciler günü nedeniyle kahvaltıda buluştu.

Kartal Hakko Restoranda düzenlenen kahvaltıya, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, İl yöneticisi Murat Özkaya ve ilçe yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

Gülay Şakar, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, AK Parti iktidarının gidici olduğunu ancak alternatif olarak sunulan 6’lı masanın da Türkiye’nin sorunlarını çözemeyeceğini belirterek şunları söyledi:

“Türk halkı büyük bir ekonomik kriz içinde. Ülkeyi 20 yıldır yöneten AK Parti hükümeti, krizin baş sorumlusudur. Ancak 6’lı masa olarak biraraya gelen partiler de yıllardır muhalefet edemedikleri için Türkiye bu krizin içinde. Biz yeni kurulacak olan Türkiye ittifakı ile seçimlerde başarılı olup ülkemiin sorunlarını çözmeye talibiz.”

Meclis’ten geçerek resmileşen ve kamuoyunda dezenformasyon yasası olarak bilinen sosyal medya tasarısının tam bir sansür yasası olduğunu belirten Gülay Şakar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hükümet, Türkiye’yi doğru yönetemediği için eleştirilerden korkup sansür yasasını çıkardı. Zaten Doğru Parti olarak biz medyadan anlamsız bir şekilde ambargoluyuz. Ancak Genel Başkanımız Sayın Rıfat Serdaroğlu, gerek söylemleri gerekse köşe yazılarıyla halkımızı aydınlatmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda siz yerel basın mensuplarının da sıkıntılarını biliyoruz. Umarım Türkiye İttifakı ile yerel basının da güçlenmesini sağlayacağız.”

Toplantıda bir değişiklik yapan Gülay Şakar, “Bu kez biz soracağız siz gazeteciler anlatacaksınız” dedi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.