3600 Ek göstergede karar çıkıyor!

1.5 milyon öğretmen, polis, hemşire emeklilerin beklediği 3600 ek göstergede artık sona gelindi.

3600 Ek göstergede karar çıkıyor!
Yayınlama: 02.12.2018
A+
A-

Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerini kapsayan 3600 ek gösterge çıkıyor, son karar 7 Aralık’ta yapılacak olan toplantıda verilecek peki maaşlar ne kadar artacak?

1.5 milyon öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi, idareci ve emeklilerin beklediği 3600 ek göstergede artık sona gelindi. Kararı verecek olan Kamu Personeli Danışma Kurulu son toplantısını 7 Aralık’ta yapılacak. Milyonlarca memuru ilgilendiren bu toplantı da 3600 ek gösterge kararının sonuçlandırılması bekleniyor. Eğer karar çıkarsa maaşlar ve emekli ikramiyeleri bakın ne kadar olacak…

3600 ek göstergeyle ilgili kritik toplantı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında yapılacak. Toplantıya, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen ve KESK yöneticileri ve hizmet kollarında yetkili sendikaların genel başkanları da katılacak. Bu toplantı Kamu Personeli Danışma Kurulu’nun ikinci ve son toplantısı olacak. Haliyle olumlu ya da olumsuz bir karar çıkması bekleniyor.

Toplantıda, Memur-Sen’in 3600 ek gösterge talebi başta olmak üzere, enflasyon farkı da masaya yatırılacak. Memur-Sen Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, “En önemli gündem maddemiz 3600 ek gösterge. Çünkü kamuoyu seçim döneminde gündeme getirilen bu vaadin geniş bir çerçevede bir an evvel karşılık bulmasını bekliyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.