Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle andı
YENİ BİR GAZETE – Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Özel, “Bir ülkenin kaderini değiştirmek, önce o kaderin değişebileceğine inanmakla başlar” dedi.
Yeni Parti lideri Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:
“Bir ülkenin kaderini değiştirmek, önce o kaderin değişebileceğine inanmakla başlar. Bu inancı zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”