Rojin’den acı haber geldi!

Kendisinden 18 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Rojin’den acı haber geldi!
Yayınlama: 15.10.2024
Düzenleme: 15.10.2024 16:31
A+
A-

Van’da ekipler tarafından günlerdir aranan Rojin Kabaiş’den gelen acı haberi, İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu.

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş (21), üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a gelip, 25 Eylül günü yurda yerleşti. 27 Eylül günü ise kaldığı yurttan Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılırken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan ve turnikeden geçtiği sırada telefonla ilgilendiği görülen Rojin’den bir daha haber alınamadı. Aramaların sürdüğü 18. günde Rojin Kabaniş’ten acı haber geldi.

VAN GÖLÜ SAHİLİNDE BULUNDU
Rojin’in cansız bedeninin bulunduğunu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.