Abdulkerim Bardakcı takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Abdulkerim Bardakcı takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

Milli stoper Abdulkerim Bardakcı Galatasaray ile yollarını ayırıyor. İşte deprem etkisi yaratan ayrılık haberinin perde arkası…

Süper Lig’de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray’da Abdülkerim Bardakcı depremi yaşanırken sürpriz ayrılık haberinin detayları da ortaya çıktı.

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon Konyaspor’dan 2.8 milyon Euro’ya transfer ettiği yıldız futbolcu Abdülkerim Bardakcı’nın yeni takımı belli oldu.

Bu sezon Galatasaray forması altında sergilediği performansla takımın vazgeçilmezi haline gelen Abdulkerim Bardakcı veda kararıyla şaşkına çevirdi.

Abdülkerim Bardakcı ilk sezonunda 33 maçta 3 gol ve 3 asistlik performansıyla şampiyonlukta önemli pay sahibi olurken, bu sezon sarı-kırmızılı ekipte performansını en çok arttıran isimler arasında yer aldı.

Avrupa, lig ve milli takımda gösterdiği etkileyici performans ve golcü kimliğiyle öne çıkan 29 yaşındaki tecrübeli savunmacıya İtalya’dan talip çıktı.

Kulislerde yer alan çarpıcı iddialara göre Milan, Torino forması giyen Alessandro Buongiorno’yu kadrosuna katamaması halinde Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray ile masaya oturacak.

İddiaların devamında Galatasaray’ın sözleşmesi 30 Haziran 2025’te bitecek olan başarılı futbolcusu için isteyeceği bonservis bedeli de duyurulurken sarı-kırmızılı yönetimin en az 20 milyon Euro beklentisinin olduğu öne sürüldü.

Öte yandan, Milan’ın transfer gündemine gelen Abdülkerim Bardakçı için Rus kulüplerinin de devrede olduğu ve Milano temsilcisinin elini çabuk tutması gerektiği iddialar arasında.

Yıldız futbolcu Abdülkerim Bardakcı’nın da transfere sıcak baktığı kaydedilirken takım arkadaşlarına da ayrılmak istediğini söylediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen 29 yaşındaki milli stoper, bu sezon Galatasaray formasıyla 30 resmi maça çıktı. Abdülkerim Bardakcı bu maçlarda 2547 dakika süre alırken 4 gol kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.