Almanya’dan flaş Stefan Kuntz iddiası!

Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz hakkında Alman basınında dikkat çeken iddia yer aldı…

Almanya’dan flaş Stefan Kuntz iddiası!
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

TFF’den akşam saatlerinde Stefan Kuntz açıklaması geldi. Yapılan açıklamada “Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne resmi olarak davet etmiştir.” denildi.

ALMANYA’DAN KUNTZ İDDİASI

TFF’nin Stefan Kuntz açıklaması Alman basınında da geniş yankı buldu. Almanya’nın en saygın spor sitelerinden Bild “Kuntz’un görevden alınmasıyla ilgili kaos’ başlığıyla genç teknik adamla ilgili yapılan açıklamanın detaylarına yer verdi.

Bild’de yer alan haberin detayında Stefan Kuntz’un Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapacağı toplantının ardından muhtemelen görevden alınacağı kaydedildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Futbol Federasyonu, Kuntz’un görevden alınacağı yönündeki haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada Kuntz’u Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yapacağı belirtildi. Kuntz’un görevden alınması rafa mı kaldırıldı yoksa ertelendi mi? Muhtemelen ertelendi. Kuntz henüz bir açıklama yapmadı.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.