Ankara’da eğitime yağmur engeli!

Ankara’da yarın gün boyu sürecek yoğun yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Ankara’da eğitime yağmur engeli!
Yayınlama: 12.06.2022
A+
A-

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara’da günlerdir süren ve yarın da yoğun olarak devam etmesi beklenen sağanak yağış nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

“PAZARTESİ GÜNÜ EĞİTİME ARA VERİLDİ”

Vali Vasip Şahin sosyal medyada yaptığı paylaşımında, “Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için İlimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.” dedi.

ANKARA VALİLİĞİ VATANDAŞLARI UYARDI

Ankara Valiliği, yarın kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. Valilik açıklamasında, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, başkentte yarın yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Açıklamada, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.