Antalya Belek Üniversitesi öğretim elemanları arıyor! İşte aranan kadrolar

Antalya Belek Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim üyesi ve öğretim üyesi dışındaki kadrolara personel alımı için ilan yayımladı.

Antalya Belek Üniversitesi öğretim elemanları arıyor! İşte aranan kadrolar
Yayınlama: 09.12.2023
Düzenleme: 09.12.2023 23:03
A+
A-

Antalya Belek Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim üyesi ve öğretim üyesi dışındaki kadrolara personel alımı için ilan yayımladı. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi pozisyonları için başvurular 23 Aralık 2023 tarihine kadar kabul edilecek.

Antalya Belek Üniversitesi, çeşitli birimlerine tam zamanlı öğretim üyeleri alacak. Profesör, doçent ve doktor pozisyonları için başvurular, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun genel şartlarına uygun adaylar arasından yapılacak.

Profesör adayları, noterden tasdikli doçentlik belgesi, yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren dosyalarını Rektörlüğe sunmalı.

Doçent adayları, noterden tasdikli doçentlik belgesi, yayın listesi ve bilimsel çalışma dosyalarını ile Rektörlüğe başvurmalı.

Doktor Öğretim Üyesi adayları, öz geçmiş, doktora veya uzmanlık belgesi, bilimsel çalışma ve yayınları içeren dosyalarını Fakülte Dekanlığı/ Yüksekokul Müdürlüğüne teslim etmelidir.

İŞTE O İLAN VE ARANAN ŞARTLAR:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.