Bahçeli’nin Mansur Yavaş rahatsızlığı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mansur Yavaş arasındaki görüşmenin doğal olduğunu belirterek bazı televizyon kanallarındaki yayın politikasına yönelik eleştirilerde bulundu ve medya gündemine ilişkin değerlendirmeler.

Bahçeli’nin Mansur Yavaş rahatsızlığı
Yayınlama: 16.09.2026
Düzenleme: 16.09.2026 10:41
A+
A-

YENİ BİR GAZETE – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında 9 Eylül’de gerçekleşen görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir belediye başkanıyla görüşmesinin devlet işleyişi içerisinde olağan olduğunu belirterek, söz konusu görüşmeye farklı anlamlar yüklenmesine tepki gösterdi.

Bahçeli görüşmeyi olağan olarak değerlendirdi

Gazeteci Ceyhun Bozkurt’a konuşan Devlet Bahçeli, Mansur Yavaş’ın Cumhuriyet Halk Partisi etkinlikleri ile Anıtkabir programına katılmadığı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de bir araya gelmesi üzerinden yürütülen tartışmaları değerlendirdi.

Görüşmede Ankara’daki belediye hizmetleri ve çalışmaların ele alındığının açıklandığını hatırlatan Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ile bir belediye başkanının görüşmesinde sıra dışı bir durum aranmasının doğru olmadığını ifade etti.

Bahçeli’den televizyon kanallarına PR eleştirisi

Devlet Bahçeli, bazı televizyon kanallarının yayın politikalarına ilişkin de dikkat çeken ifadeler kullandı. MHP Genel Başkanı, “Terörsüz Türkiye” sürecinin ayrıntılarının kamuoyuna aktarılması yerine muhalefet partilerinin belediye başkanlarının sürekli ekranlarda öne çıkarıldığını savundu.

Özellikle Mansur Yavaş’ın son dönemde televizyon programlarında yoğun biçimde gündeme taşındığını belirten Devlet Bahçeli, bazı yayın organlarının bu yayınlarla açık bir PR çalışması yürüttüğünü öne sürdü.

Mansur Yavaş yayınları takip edildi

Devlet Bahçeli, eleştirdiği televizyon kanallarının yayınlarını takip etmek amacıyla ekibinden bir kişiyi görevlendirdiğini açıkladı. Bu kapsamda programlarda Mansur Yavaş isminin kaç kez kullanıldığının not edildiğini belirten Devlet Bahçeli, tek bir programda 50’nin üzerinde Mansur Yavaş ifadesiyle karşılaşıldığını söyledi.

MHP Genel Başkanı ayrıca bazı yayın organlarında daha önce Ekrem İmamoğlu’nun, son dönemde ise Mansur Yavaş’ın sürekli gündeme getirildiğini ifade ederek söz konusu yayın anlayışına yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.