Beşiktaş – Antalyaspor maçı sonucu ve golleri

Süper Lig’in 3. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor’a mağlup oldu.

Beşiktaş – Antalyaspor maçı sonucu ve golleri
Yayınlama: 27.08.2018
A+
A-

Süper Lig’in 3. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor’u konuk etti. 5 gole sahne olan maçta siyah-beyazlılar rakibine 3-2 kaybetti.



İLK YARIDA 4 GOL OLDU



Beşikta’ş’ta Tolga Zengin’in sakatlığından dolayı kaleyi 20 yaşındaki Utku Yuvakuran korudu. Geçen yıl zaman zaman Türkiye Kupası’nda görev yapan Utku, kariyerinde ilk kez Süper Lig maçına çıktı.



Vodafone Park’ta son derece ilginç bir 45 dakikalık bölüm oynandı. 4 gole sahne olan ilk yarıyı Antalyaspor 3-1 önde kapattı. Konuk ekibin gollerini Doukara, Hakan Özmert ve Yekta atarken, siyah-beyazlı ekibin sayısı İspanyol golcü Negredo’dan geldi.



BEŞİKTAŞ’IN ÇABALARI PUAN GETİRMEDİ



Soyunma odasına 2 farklı geride giren siyah-beyazlılar ikinci yarıya taraftarının da etkisiyle son derece baskılı başladı. Mücadelenin 56. dakikasında baskı golü getirdi. Portekizli Quaresma’nın ortasını Pepe kafa vuruşuyla filelere gönderdi ve skor 3-2’ye geldi.



Son yarım saatte adeta maçı tek kaleye çeviren Beşiktaş aradığı beraberlik golünü bulamadı. Süper Lig’de sahasında ilk kez 3 gol gören siyah-beyazlılar sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.



Bu sonucun ardından Beşiktaş 3 maç sonunda 6 puanda kalırken, Antalyaspor ise puanını 4’e çıkardı.



BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK’TA İLK KEZ YENİLDİ



Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son yılların en iyi iç saha performansına imza atan siyah-beyazlı takımın serisi sona erdi.



Süper Lig’de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Akhisarspor’a 2-0 mağlup olarak yaşayan siyah-beyazlılar, sonraki 45 lig maçında rakiplerine galibiyet şansı vermemişti. Beşiktaş, söz konusu maçlarda 38 galibiyet ve 7 beraberlik aldı.



Beşiktaş, 45 maçlık yenilmezlik serisinde 38 maçı Vodafone Park’ta oynamış ve rakiplerine hiç yenilmemişti. Siyah-beyazlıların Antalya mağlubiyeti yeni stadındaki ilk Süper Lig kaybı olarak da tarihe geçti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.