Beşiktaş yeni hocası ile resmen anlaşma sağladı

Beşiktaş yeni hocası ile resmen anlaşma sağladı
Yayınlama: 15.04.2024
A+
A-

Sezon başından bu yana kötü gidişatın devam ettiği Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos ile de yollar ayrılmış herkes yeni hocanın kim olacağını merak ediyordu. İşte Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü…

Trendyol Süper Lig’de bu sezon istediği başarıyı ve istikrarı yakalayamayan Beşiktaş’ta ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı.

Yaşanan teknik direktör ayrılıkları Beşiktaş camiasında huzursuzluklar yaratmaya devam ederken taraftarın endişeli bekleyişi devam ediyordu.

Beşiktaş, Süper Lig’deki Samsunspor maçının ardından teknik direktör Fernando Santos’un görevine son verildiğini resmen ilan etmişti.

Bu gelişmenin ardından herkes Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün kim olacağını merak ederken taraftar özellikle Sergen Yalçın üzerinde yoğunlaşmıştı.

Taraftarın sevgilisi haline gelen ve teknik direktörlük döneminde Beşiktaş’ı şampiyon yapan Sergen Yalçın umutları ise yine tükendi.

Peki ama Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü kim olacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrıldığını resmen açıklamış ve Süper Lig’de bir dönem daha sona ermişti.

Siyah beyazlılar, 19 Yaş Altı takımını yöneten Serdar Topraktepe’nin sezon sonuna kadar a takımı çalıştıracağını duyurdu.

Beşiktaş’ın resmi kulüp hesabından yapılan açıklamada Serdar Topraktepe’nin sezon sonuna kadar a futbol takımını çalıştıracağı açıklandı.

Siyah beyazlılar duyuruyu, “Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır.” ifadeleriyle yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.