Bir Zamanlar Çukurova dizisinden flaş karar!

ATV ekranların sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova için son karar verildi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden flaş karar!
Yayınlama: 08.05.2020
A+
A-

ATV ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova için son karar verildi. Adana’da çekimleri gerçekleşen yapımın sezon finalinin son yayımlanan bölümüyle gerçekleştiği öğrenildi.

ATV’nin iki sezondur izleyiciyle buluşan fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dünya geneli yayılan bu salgın sonrası çekimleri durmuş ve son olarak 63. bölüm yayımlanmıştı. Son gelen bilgilere göre dizi yönetiminin bundan sonra yeni bölüm çekimi gerçekleştirmeyecekleri öğrenildi. 

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, iddialı dizinin bu sezon için son noktayı koydukları ve Bir Zamanlar Çukurova sezon finali yaparak 2020-2021 sezonuna kadar ara verdi. Mart ayında çekimleri duran dizinin oyuncuları da kendilerine evlerine çekmiş, karantinaya almışlardı. 

Hilal Altınbilek yayımlanmama ihtimalinden bahsetmişti

Geçtiğimiz gün Hilal Altınbilek, dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı sorusuna cevap verdi. Altınbilek, bunu kimsenin bilemeyeceğini hatta bu sezon başka bir bölüm yayımlanmama olasılığından bahsetmişti.

“63. bölüm sezon finali oldu”

“Galiba seneye bulaşacağız” diyerek 2020-2021 sezonunu işaret eden Hilal Altınbilek’in dediği oldu. 9 Nisan Perşembe günü yayınlanan 63.bölüm aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finali gerçekleşmiş oldu.

63. bölümde neler oldu? 

Bir Zamanlar Çukurova 63. bölümde; Fekeli, Demir’in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak ister. Ancak elbette Demir, onu dinlemeyecektir. Şehirde yine kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar’ı da harekete geçirir. Hünkar, tüm Adana ahalisini arkasına toplayarak, şehir kulübündeki çok önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, adeta Çukurova’nın geleceğine yürürler. Fekeli de, gizli bir gurur ile Hünkar’ı izlemektedir.

Onca hengame arasında Saniye ve Gaffur, Üzüm’ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula giden yaşıtlarına gıpta ile bakan Üzüm, derdini hem onlara hem de anneannesi Hünkar’a anlatır. 

Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm’e, Demir amcası ile olduğu gibi bir sır verir ve sırrını saklamasını ister.

Demir, hala annesine kızgındır. Konak çalışanları da gıklarını çıkarmasalar bile, Demir’i hatalı bulmaktadırlar. Tüm olan biten arasında herkesin ilk kez aynı fikirle ve umutla beklediği bir misafir gelecektir.

Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha’nın odasına giren Behice, elinde şırınga, üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görünce ne yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizinin konusu nedir? 

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir…

Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha’nın (Hilal Altınbilek) aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. 

Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir’in (Murat Ünalmış) da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır.

Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Hafta içi Perşembe günü ekranlara gelen sevilen dizi yayımlandığı 2 sezondur reytingleri alt üst ediyor. Ekranların fenomen dizisinde, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Vahide Perçin gibi isimler yer almaktadır. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.