Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu!

Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu!
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

Beşiktaş’ta Şenol Güneş ayrılığının ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz alınan kötü sonuçlar sonrasında siyah beyazlı takım ile yollarını ayırmıştı. Burak Yılmaz ile ilgili yaşanan yeni sürprizin detayları haberimizde…

Teknik direktör Şenol Güneş’in ayrılığının ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz da alınan mağlubiyetlerin ardından Beşiktaş ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Bu sezon Süper Lig’de istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın ardından teknik direktörlük koltuğuna ise Rıza Çalımbay gelmişti.

Burak Yılmaz art arda alınan kötü sonuçların ardından olaylı bir şekilde siyah beyazlı takım ile yollarını ayırmıştı.

Bilindiği üzere Burak Yılmaz, UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt maçında da alınan kötü sonucun ardından görevinden ayrılma kararı almıştı.

Beşiktaş ile yollarını ayırma kararı alan Burak Yılmaz’dan dikkat çeken bir hareket gelmişti. 38 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabından daha önce Beşiktaş ile ilgiyi yaptığı paylaşımları sildi.

Teknik sorumlu olarak göreve devam eden Burak Yılmaz ilk maçında Galatasaray’a deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu.

Genç teknik adam Burak Yılmaz da siyah beyazlılarla çıktığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. En son Beşiktaş’ın Bodo/Glimt’e 2-1 yenildiği mağlubiyet sonrasında Burak Yılmaz ile de yollar ayrıldı.

Genç teknik adam Burak Yılmaz daha önce yaptığı bir açıklamada, “Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans’ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yönlerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz.” ifadelerini kullanarak Milli Takım’a gideceğinin sinyalini vermişti.

Burak Yılmaz, Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin ardından Burak Yılmaz’ın Milli Takım teknik Direktörü Montella’nın yardımcısı olacağı öne sürüldü.

Görüşmelerim olumlu geçtiği ve Burak Yılmaz’ın kısa bir süre Milli Takım teknik Direktörü Montella’nın yardımcısı olarak göreve başlayacağı iddia edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.