Can Yaman Selen Soyder’i çok kızdıracak!

Oyuncu Can Yaman, eski partneri Selen Soyder hakkında şok iddialarda bulundu.

Can Yaman Selen Soyder’i çok kızdıracak!
Yayınlama: 01.12.2019
A+
A-

Can Yaman ve Selen Soyder… 2016-2017 sezonuna damgasını vuran yapımlardan birisi de Hangimiz Sevmedik dizisiydi. 40 bölüm süren dizide Can Yaman ile Selen Soyder başrolde yer almıştı. Yaman, Tarık Çam karakterine hayat verdi, partneri Selen Soyder ise Itır Yeşil olarak ekrandaydı. Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri, Bülent Şakrak, Şerif Erol gibi önemli isimlerin de kadroda yer aldığı dizi büyük beğeni toplamıştı.

Can Yaman, bu dizisiyle ilgili bir gerçeği ilk kez açıkladı. Erkenci Kuş dizisindeki parneri Demet Özdemir ile Hangimiz Sevmedik yapımındaki partneri Selen Soyder’i karşılaştıran Can Yaman, Hürriyet gazetesinde Cengiz Semercioğlu’na yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.