CHP-İYİ Parti ittifakına MHP’li vekilden yorum

İYİ Parti ve CHP’nin ittifak anlaşmasına MHP milletvekili Cemal Enginyurt’tan dikkat çeken bir yorum geldi.

CHP-İYİ Parti ittifakına MHP’li vekilden yorum
Yayınlama: 13.12.2018
A+
A-

CHP ve İYİ Parti arasında gergin geçen ittifak sürecinde anlaşmaya varıldı. İYİ Parti, Ankara, İstanbul, Adana, Antalya, Bursa ile halen CHP’de bulunan İzmir, Aydın, Muğla, Tekirdağ, Hatay ve Eskişehir’de aday çıkarmayacak ve CHP’yi destekleyecek. 

CHP ise krize neden olan Balıkesir’de adayını geri çekip İYİ Parti’yi destekleme kararı aldı. CHP ayrıca Denizli, Manisa, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Sakarya ve Gaziantep’te de aday çıkarmayıp İYİ Parti’yi destekleyecek. İki parti arasında işbirliğiyle gündeme gelen Mersin’de ise iki parti de aday çıkaracak.

MHP’Lİ VEKİL: TESLİMİYET BU OLSA GEREK

MHP milletvekili Cemal Enginyurt’tan ise İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifaka twitter’dan yorum geldi. Enginyurt twitter hesabından “CHP, muhtemelen ya kafayı yedi veya birilerinden fırça yedi. İyi Parti’nin ne oyu var da? Ver babam ver misali her yeri vermişler. Allah aşkına! CHP böyle mi olacaktı? Kahramanmaraş, Ordu,Trabzon,Balıkesir, Manisa, Samsun, Kocaeli, Konya ne varsa verdiler. Teslimiyet bu olsa gerek.” mesajını paylaştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.