CHP tam kadro sahaya iniyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerine “Tempoyu arttırmamız gerekiyor” talimatı verdi.

CHP tam kadro sahaya iniyor!
Yayınlama: 05.06.2019
A+
A-

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri yaklaşırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partililerle yaptığı toplantıda, “Sizler her gün sahada çalışıyorsunuz. Bir disiplin içinde, vatandaşla bire bir temas kurarak çalışmamız gerekiyor” talimatı verdi ve bayram sonrası için yeni çalışma programı oluşturuldu.

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, bayramın ilk iki günü Ordu, Giresun ve Trabzon’u ziyaret edecek ve tatile giden seçmenleriyle buluşacak. Kılıçdaroğlu ise dün başlayan İstanbul programını bugün de sürdürecek.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün İstanbul ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelmesi bekleniyor. Ancak bayramın ardından seçime kadarki son 15 gün CHP tam kadro sahaya inecek. Ramazan süresince iftar ve sahur arasında sürdürülen çalışma bu kez bütün güne yayılacak.

CHP yönetimi, son 15 gün gösterişli mitingler yerine yüz yüze görüşmeyi tercih edecek. CHP’li milletvekillerinin de nöbetleşe İstanbul’a giderek destek vereceği çalışmalarda partililer, kapı kapı gezerek seçmenlerle yüz yüze iletişimi gerektiren ‘canvassing’ tekniği ile vatandaşı ikna etmeye çalışacak. İstanbul’daki seçmenlerin memleketini ve aidiyetlerini gösteren dijital uygulama üzerinden ‘hemşeri kampanyası’ yürütülürken, İstanbul dışında yaşayan ve bölgesinde sevilen kanaat önderleri İstanbul’a getirilerek, hemşerileriyle buluşturulacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.