Cristiano Ronaldo resmen Al-Nassr’da!

Cristiano Ronaldo’nun yılan hikayesine dönen transfer süreci sona erdi. Portekizli yıldız futbolcu Suudi Arabistan’ın Al-Nassr kulübüne imzayı attı.

Cristiano Ronaldo resmen Al-Nassr’da!
Yayınlama: 31.12.2022
A+
A-

Dünya Kupası başlamadan önce Manchester United ile sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo‘nun yeni takımı belli oldu. Portekizli futbolcu Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübüne resmen imzayı attı.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Transferi Al-Nassr kulübü sosyal medyadan duyurdu. Al-Nassr kulübünden yapılan açıklamada ise, “Tarih yeniden yazılıyor. Cristiano Ronaldo transferi sadece kulübümüze daha büyük başarılar elde etmek için ilham kaynağı olmayacak, aynı zamanda ülkemize, milletimize ve gelecek nesillere en iyi olmak için bir imza niteliği taşıyacak. Yeni evine hoş geldin Cristiano” denildi.

 

200 MİLYON EUROYA YAKIN PARA KAZANACAK

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr’da ticari anlaşmalarla birlikte yıllık 200 milyon euroya yakın para kazanacak. Bu aynı zamanda futbol tarihinin en büyük yıllık ücreti anlamına geliyor.

“AL NASSR’IN VİZYONU HEYECAN VERİCİ”

Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum” sözlerini kullandı.

ABOUBAKAR, TALİSCA VE GUSTAVO İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Lyon ve Roma’nın eski teknik direktörü Rudi Garcia’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro League’inde 2. sırada yer alıyor. Ronaldo, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Anderson Talisca ve eski Fenerbahçeli Luis Gustavo ile takım arkadaşı olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.