Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yeniden Refah’a öfkesi dinmiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yeniden Refah’a öfkesi dinmiyor
Yayınlama: 09.03.2024
A+
A-

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi’ni kastederek “Hiç kimsenin Cumhur İttifakı’nın, AK Parti’nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Rabbim hepsini ıslah etsin” dedi.

Dört dönem AK Parti’den Şanlıurfa milletvekilliği yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından Kasım Gülpınar’ın Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa adayı olmasının yankıları sürüyor. Konuyla ilgili isim vermeden daha önce eleştirilerde bulunan Erdoğan, bugünkü Şanlıurfa mitinginde de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

“SIRF BİZE KAYBETTİRMEK İÇİN…”

İsim vermeden Yeniden Refah Partisi’ne ve Kasım Gülpınar’a göndermede bulunan Erdoğan, “Hiç kimsenin Cumhur İttifakı’nın, AK Parti’nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Rabbim hepsini ıslah etsin” ifadelerini kullandı.

ALANDAKİ KİŞİ SAYISI 70 BİN

Alanda 70 bin kişinin olduğunu belirten Erdoğan, “Dedim ki emniyetten rakamı alın, alanda ne kadar kişi var. Rakamı aldım. Alanda şu anda, verilen rakam 70 bin. Zaten Şanlıurfa’ya da bu yakışır. Dimdik ayaktayız. Meydanlara ve medyada esip gürleyenlerin, milletimize verdikleri sözleri yapmayacakları belli. Çünkü geçmişte hep öyle oldu. 2019 seçimlerinde de yaşadık. Meydanlarda çok söz verdiler, hiçbirini yerine getirmediler. Siyasette aslolan sözünü yerine getirmektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.