Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım evinde vuruldu

Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, evinde doğum günü kutladığı sırada silahla başından vurularak yaralandı.

Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım evinde vuruldu
Yayınlama: 25.03.2021
A+
A-

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım (28),evinde arkadaş grubu ile doğum günü kutladığı sırada silahla başından vurularak yaralandı.

Savcı Salkım’ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde, Özlem Salkım’ın evdeki A.M’ye ait silahla oynarken silahın ateş alması sonucu yaralandığını söyledikleri öğrenildi.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, dün gece saatlerinde Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım’ın yalnız oturduğu Bahçelievler Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki evinde akılalmaz bir olay meydana geldi. Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, iddiaya göre evde aralarında kamu personellerinin bulunduğu arkadaş grubu ile doğum günü kutladığı sırada başından tabanca ile vuruldu.

YOZGAT’A SEVK EDİLDİ

Başından yaralanan Salkım, arkadaşlarının haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak, ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı Salkım, buradaki ilk müdahalesinden sonra da Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.