Deadpool 3’ün yayın tarihi belli oldu!

Deadpool 3’ün yayın tarihi belli oldu!
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

Sevenlerinin merakla beklediği Deadpool 3 fragmanı nihayet yayınlandı. İşte Deadpool 3 fragmanı ve çıkış tarihi…

Marvel hayranlarının uzun süredir merakla beklediği Deadpool 3 için nihayet yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda, Deadpool ve Wolverine’in ilişkisi ele alınıyor, bu da hayranları heyecanlandırıyor. Fragman, Ryan Reynolds ve Morena Baccarin tarafından canlandırılan Wade Wilson, yani Deadpool ile partneri Vanessa’yı konu alıyor. Deadpool 2’deki olayları takip eden zaman çizelgesinin belirsizliği devam ediyor. Ancak, Loki dizisinin etkileri nedeniyle Deadpool’un zaman çizelgesinin değişebileceği düşünülüyor.

Fragman, Deadpool’un Disney tarafından satın alınmasını ve karakterinin Marvel Sinematik Evreni’ne entegrasyonunu anlatarak kaosun ortasında dördüncü duvarı yıkıyor. Fragmanın dikkat çeken anları arasında, Fox’un eski X-Men filmlerinden karakterlerle bir kesişme olduğunu düşündüren, yok edilmiş bir 20th Century Fox logosunun yer aldığı bir savaş alanı bulunuyor. Bu detay, Deadpool 3’te hangi mutant karakterlerin yer alabileceği konusundaki söylentilere yol açtı.

Fragman, kışkırtıcı ipuçları sunsa da, Hugh Jackman’ın canlandırdığı Wolverine’in fragmanda yer almaması, filmle ilgili daha fazla merak uyandırıyor. Fragmandaki kasıtlı Wolverine gizemi, izleyicileri daha da heyecanlandırıyor. Deadpool 3, 26 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.