Didem Soydan takipçisine ayar verdi

Didem Soydan’dan dans videosuna “Ukrayna’da çocuklar ölüyor, biraz saygı” yorumunu yapan takipçisine cevap

Didem Soydan takipçisine ayar verdi
Yayınlama: 02.03.2022
A+
A-

Sosyal medya hesabından yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz’ın konserinde dans ettiği anları paylaşan Didem Soydan, kendisini eleştiren bir takipçisine cevap verdi. Soydan, “Ukrayna’da masum çocuklar ölüyor. Paylaşımlarınızı ona göre yapsanız” diyen takipçisine “Siz o esnada neden Instagram’da dolaşıyorsunuz” yanıtını verdi.

Sosyal medya fenomenliği ve DJ’lik yapmanın yanı sıra şarkıcılık yapan Kerimcan Durmaz, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Şarkıların yanı sıra danslarıyla adından söz ettiren Durmaz’ı izlemeye giden Didem Soydan da yerinde duramadı.

“UKRAYNA’DA MASUM ÇOCUKLAR ÖLÜYOR”

Kerimcan Durmaz’ı ön sıralardan izleyen Didem Soydan, dans ettiği anları Instagram hesabından paylaşarak “Kerimcan Durmaz ve onun amigo kızı” notunu yazdı. 

Didem Soydan’ın dans videosunu gören bir sosyal medya kullanıcısı da “Yani Ukrayna’da masum çocuklar, insanlar ölüyor. Biraz saygı diyorsanız biraz paylaşımlarınızı ona göre atsanız” yorumunu yaptı. 

Takipçisine cevapsız kalamayan Didem Soydan ise “Siz o esnada neden elinizde telefon Instagram’da dolaşıyorsunuz?” yanıtını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.