Ezeli rakibe Çağlar Söyüncü çalımı!

Ezeli rakibe Çağlar Söyüncü çalımı!
Yayınlama: 20.01.2024
Düzenleme: 20.01.2024 14:02
A+
A-

Süper Lig devi Galatasaray’dan ezeli rakibi Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımı. Yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü imza için geliyor. İşte deprem etkisi yaratan gelişmenin detayları…

Bir süredir Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü ile ilgili sarı lacıvertli takımın taraftarını yıkan gelişmeler yaşanmaya başladı.

Artık gelmesine kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü cephesinde yaşananlar deprem etkisi yaratırken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ara transfer dönemine Leorando Bonucci ve Rade Krunic’i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe’de Çağlar Söyüncü ile ilgili sürpriz bir açıklama geldi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor karşısında rakibine attığı 6 golle sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrılarak adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın yaptığı açıklama kafaları karıştırmıştı.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal Çağlar Söyüncü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Herhangi birinin gitmesiyle ilgili karar vermedik. Çağlar Söyüncü ile ilgili de bir karar vermedik. Bakacağız, bekliyoruz. Zaman içerisinde ne olacak bakacağız.” İfadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Çağlar Söyüncü ile ilgili hayrete düşüren bir gelişme yaşanırken yıldız futbolcunun Galatasaray ile anlaşma sağlamak üzere olduğu öne sürüldü.

Galatasaray yönetiminin ara transfer dönemi sona ermeden Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddialar arasında.

Çağlar Söyüncü’nün de Galatasaray transferine sıcak baktığı iddia edilirken resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde gelmesi tahmin edilenler arasında.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.