Fatih Terim Panathinaikosla buluştu!

Fatih Terim Panathinaikosla buluştu!
Yayınlama: 28.12.2023
A+
A-

Yunan devi Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Fatih Terim’in Panathinaikos’un başına geçmesiyle dikkat çeken bir buluşma da 11 yıl sonra gerçekleşmiş oldu.

11 YIL SONRA AYNI TAKIMDALAR

Fatih Terim, Galatasaray’daki üçüncü döneminin ikinci sezonunda 10 numara takviyesinde bir liste belirlemiş ve Ünal Aysal yönetimine iletmiş, Aysal yönetimi Wesley Sneijder’i transfer etmişti.

Terim o dönem Sneijder transferi gündemdeyken yaptığı açıklamada; “Oluru varsa Kaka’yı istedim. Onun haricinde bir liste verdim.” demişti.

Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, sonraki yıllarda Sneijder transferiyle ilgili verdiği bilgide; “Sneijder, yönetime verdiğimiz listede 4. sıradaydı. Önünde Dusan Tadic, Hatem Ben Arfa ve Filip Djuricic vardı.” demişti.

Galatasaray, 2012/13 sezonu devre arasında 7.5 milyon euro bonservis bedeliyle Inter’den Wesley Sneijder’i kadrosuna kattı.

O dönem listedeki Djuricic ise şu anda Panathinaikos forması giyiyor. Listenin ilk sırasındaki Tadic ise Fenerbahçe’de.

Fatih Terim, 11 yıl önce transferini istediği Djuricic ile Panathinaikos’ta çalışacak.

8 MİLYON EURO’YA BENFICA’YA GİTTİ, SONRASI GELMEDİ

Galatasaray’ın 2012/13 sezonu devre arasında transfer etmek istediği Djuricic, o dönem Hollanda ekibi Heerenveen’de forma giyiyordu. Galatasaray, Sneijder’i alınca Sırp futbolcu 2013 yazında 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekibi Benfica’ya transfer oldu. Avrupa’da patlama yapması beklenen Djuricic’in kariyeri, beklediği gibi gitmedi.

2015/16 sezonu ikinci yarısında Premier Lig ekibi Southampton’a kiralık giden Sırp 10 numara, bu zor ligde de kendini gösteremedi.

Benfica, 8 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Djuricic’i 4 yıllık süreçte Mainz, Southampton, Anderlecht, Sampdoria gibi kulüplere kiralık gönderdi.

Ocak 2017’de Sampdoria’ya bedelsiz giden Djuricic, burada da bekleneni veremedi ve Benevento ve Sassuolo’ya kiralık gittikyen sonra 2023 yazında Panathinaikos’un yolunu tuttu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.