Fenerbahçe Galatasaray derbisinde golsüz beraberlik

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde golsüz beraberlik
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında Kadıköy’de karşı karşıya geldi. İlk yarı golsüz sona erdi. Derbide ikinci yarıda da gol sesi çıkmadı.

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararıyla 2079 Galatasaray taraftarı 3 yıl sonra takımını deplasman tribününde destekledi.

AYNI PUANI TOPLADILAR

İki ekip bu maçtan önce ligde çıktıkları 16 maçta, 14 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşarken 43’er puan topladı. Derbi haftasına sarı-lacivertliler averajla liderlik koltuğunda girerken, sarı-kırmızılılar ise ikinci basamakta girdi.

EKSİKLER

Sakatlıkları süren Becao ve Zajc’ın yanı kırmızı kart cezalısı Fred ve Mert Hakan forma giyemeedi. Serdar Aziz grip olduğu için kadroda yer almadı.

Galatasaray’da ise Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez sakatlıkları nedeniyle kadroda görev verilmedi.
Teknik direktör Okan Buruk, yaptığı açıklamada Kolombiyalı futbolcunun ağrıları nedeniyle kadroda yer alamadığını belirtti.

HAKEMLER

Kkritik maçı Arda Kardeşler yönetti. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın’dı.

Derbi müsabakasında VAR koltuğunda Mustafa İlker Coşkun oturdu. Coşkun’a, AVAR’da Özgür Yankaya ve Kerem Ersoy eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.