Fenerbahçe Union Saint-Gilloise’yi farka boğdu

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise’yi farka boğdu
Yayınlama: 08.03.2024
Düzenleme: 08.03.2024 01:21
A+
A-

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin golleri Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde ve penaltıdan Dusan Tadic’ten geldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

BATSHUAYI PERDEYİ AÇTI
Mücadelenin 20. dakikasında altı pasta boşta kalan yıldız golcü Michy Batshuayi, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Durum 1-0 oldu.

OOSTERWOLDE SAHNEDE
84. dakikada kendi yarı sahasında topu alan Oosterwolde, Dzeko ile yaptığı verkaç ile rakip yarı sahaya girdi ve 40 metre topu sürdü. Ceza sahasına giren yıldız futbolcu, uzak köşeye düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı.

TADIC FİŞİ ÇEKTİ
Mücadelenin uzatma dakikalarında Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen yıldız futbolcu Dusan Tadic golü atarak skoru 3-0’a getirdi.

KANARYA BÜYÜK AVANTAJ YAKALADI
Kıran kırana geçen maçın geri kalan anlarında başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçı 3-0 kazanan temsilcimiz, tur yolunda önemli bir avantajı da cebine koydu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.