Fenerbahçe’de Batshuayi krizi derinleşti

Devre arası için 6 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, ileri uca da transfer yapma kararı aldı.

Fenerbahçe’de Batshuayi krizi derinleşti
Yayınlama: 25.10.2023
Düzenleme: 25.10.2023 04:34
A+
A-

Fenerbahçe’de son dakika Batshuayi gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, hem Süper Lig’de hem UEFA Konferans Ligi’nde yoluna namağlup devam ediyor. İsmail Kartal yönetiminde ekibin sergilediği futbol ise tam not aldı. Fenerbahçe’de tek soru işareti ise Batshuayi’nin performansı ve mutsuzluğu. Ara transfer sezonunda takımdan ayrılması

Trendyol Süper Lig’de 9. hafta maçında Hatayspor’u 4-2 ile geçen Fenerbahçe’de keyifler yerinde. Sarı-lacivertlilerde özellikle geride kalan 9 maçta elde edilen 9 galibiyet rekorlara bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın takımının özellikle yüksek temposu taraftardan tam not aldı. Sarı-lacivertlilerde bu noktada Kartal’ın geniş rotasyonu çok iyi kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Sarı-lacivertlilerde yapılan transferlerden en az verim şu ana kadar Cengiz Ünder’den alındı. Milli futbolculardan Emre Mor ise sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldı.

Milli futbolculardan Emre Mor ise sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldı. Sarı-lacivertlilerde asıl sorun ise forvet hattında ortaya çıktı.

Teknik heyetin raporuna göre hareket eden yönetime flaş bir talep geldi. Devre arası için 6 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, ileri uca da transfer yapma kararı aldı.

Fotomaç’ta yer alan haberde bunun sebebi Michy Batshuayi ile yaşanan sıkıntı… Belçikalı golcü, fazla forma şansı bulamamasından dolayı rahatsız.

Her ne kadar teknik direktör İsmail Kartal, Michy ile bir sıkıntı olmadığını söylese de yönetim, tecrübeli golcünün tavırlarını hoş karşılaşamadı ve takımdaki uyumu bozmasından dolayı oyuncuyu gözden çıkardı.

İLK ADAY ANTHONY MARTIAL

Batshuayı’nın yerine düşünülen isim ise; Manchester United’ın ocak ayı için satış listesine koyduğu Anthony Martial.

İngiliz basını da bu transfer gelişmesini dün duyurdu ve ManU’nun Fransız golcüyle vedalaşacağını yazdı.

Haberde; Martial’i Fenerbahçe ile West Ham United’ın istediği bilgisi de vurgulandı. Bu sezon 9 maçta sadece 267 dakika süre alan 27 yaşındaki golcü, 1 gol, 1 asistle oynadı.

Martial de ManU’da forma bulamadığı için Fenerbahçe’ye sıcak. Manchester United’la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Martial’in bir yıl daha opsiyonu bulunuyor. Ancak kırmızı- şeytanlar, Fransız golcünün bu opsiyonunu kullanmak istemiyor ve para kazanmak için oyuncuyu devre arasında satacak.

2. ADAY LUIS MURIEL!
32 yaşındaki santrfor Atalanta’da bu sezon beklentilerin altında kaldı.

Kolombiyalı forvetin İtalyan ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek. Muriel bu sezon 7 maçta 1 asist üretti. Fenerbahçe, Muriel için devre arasında düşük bir bonservis bedeliyle teklif yapmaya hazırlanıyor.

Muriel’in de bu noktada takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Muriel’in adı geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray ile de anılıyordu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.