Gökhan Yüksel İYİ Parti’yi ziyaret etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Gökhan Yüksel İYİ Parti’yi ziyaret etti
Yayınlama: 13.03.2020
A+
A-

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeni seçilen ilçe yönetimini kutladı.

Gökhan Yüksel, ilçe başkanlığına seçilen dr. Fuat Onbaşılı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında ilç binasında olan partililer Gökhan Yüksel’e sorunlarını anlatarak çözüm bulunmasını istediler.

Gökhan Yüksel ziyaret sırasında şunları söyledi:

“İYİ Parti ve CHP olarak geçtiğimiz seçimlerde çok güzel bir işbirliğine imza attık. Kendilerine seçimi kazanmamızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Millet İttifakı olarak aynı işbirliği içinde başarılı projelere imza atacağız.”

Gökhan Yüksel, partililerin soruları üzerine de şunları söyledi:

“Kartalımıza artı değer katacak bir çok projemiz var. En kısa zamanda kış nedeniyle bozulan sokakları yeniden asfaltlayacağız. Başladığımız meydan ve park projelerimizi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Sahillerdeki mangal ve semaver yakılması sıkıntılarıyla ilgili şikayetler alıyoruz. Ama dolgu alanları Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğu altında. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun sahillerde mangal yakılmasına karşı olduğunu biliyoruz. Halkımıza Aydos’ta yeni piknik alanları oluşturarak sahilleri dumanaltı omaktan kurtaracağız.”

Gökhan Yüksel’in ziyareti sırasında Kartal Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyeleri Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.