Gökhan Yüksel karla mücadele çalışmalarına katıldı

Kartal Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışına karşı yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Gökhan Yüksel karla mücadele çalışmalarına katıldı
Yayınlama: 13.03.2022
A+
A-

Kartal Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışına karşı yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geç saatlere kadar karla mücadele ekiplerinin yanında yer alarak çalışmaları takip etti.

İstanbul’da perşembe gününden bu yana yağan kar bugün etkisini arttırarak devam ediyor. Kar fırtınası, Sarıyer ve Beykoz başta olmak üzere kentin kuzey ve yüksek yerlerinde daha fazla etkili olmaya başladı. Kar yağışının geç saatlere kadar etkili olması bekleniyor.

Perşembe günü etkili olmaya başlayan kar yağışı bugün de aralıklarla devam etti. Akşam saatlerinde kar, tipi ile etkisini sürdürürken, boğaza yakın bölgelerde ise sis bastırdı. Bazı yerlerde görüş mesafesi 200 metreye kadar düştü. Yollarda olası bir tıkanıklığın önüne geçilmesi için iş makineleri çalışmalarına devam etti.

Anadolu Yakası’nın Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Ataşehir, Beykoz Kartal ve Maltepe ilçelerinde günün ilk saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı akşam saatlerinde de aralıklarla etkili oluyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ana arterlerde bir sorun olmadığını ancak, kar lastiği takmayan araçlar nedeniyle zaman zaman tıkanıklar yaşandığını belirterek şunları söyledi:

“Komşularımızın acil durumlar haricinde trafiğe çıkmamasını ve ulaşımda sorun yaşayan komşularımızın ise 444 4 578’i arayarak Komşu İletişim Merkezimizden destek talep etmesini önemle rica ederim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.