Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı salladı

Yeşilçam’ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu Twitter’da neden TT oldu, Gülşen Bubikoğlu kimdir?

Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı salladı
Yayınlama: 16.02.2021
A+
A-

Türk sinemasının “altın çağına” damgasını vuran “Yeşilçam’ın en güzel gülen yıldızı” unvanını taşıyan Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı sallamayı devam ediyor. Takipçileri onun için ‘Yılların değiştiremediği kadın’ yorumlarını yapıyor.

Peki ama Yeşilçam’ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu Twitter’da neden TT oldu, Gülşen Bubikoğlu kimdir? İşte efsane güzelin hayatına dair her şey…

Uzun bir süredir kameralardan uzak sakin bir hayat yaşayan “Yeşilçam’ın en güzel gülen yıldızı” unvanını taşıyan Gülşen Bubikoğlu sosyal medyada güzelliği ile gündem olmaya devam ediyor.

Sık sık değişmeyen güzelliğiyle takipçilerinden iltifatlar alan güzel oyuncu Gülşen Bubikoğlu yeniden Twitter’ın gündemine girmeyi başardı.

Gözlerden uzak yaşam süren güzel oyuncu Gülşen Bubikoğlu sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak hayranlarıyla iletişimini de koparmıyor.

Gülşen Bubikoğlu kimdir?

İşte Yeşilçam’ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu’nun hayatına dair her şey…

Fatih Lisesi’nden 1971 yılında mezun olan Gülşen Bubikoğlu, o zamanların manken yetiştiren en önemli kurumu olan L.C.C Kültür Merkezi’nden mezun oldu.

İki yıl sonra da Ses dergisinin açtığı bir yarışmaya katıldı ve sinema serüveni böylece başladı.

İlk oyunculuk deneyimini Türker İnanoğlu’nun 1973 tarihli Yaban filminde yaşadı. Bu iş ortaklığı kısa sürede aşka dönüştü ve Bubikoğlu ile İnanoğlu, filmin çekimlerinden bir yıl sonra dünyaevine girdi.

Ondan sonra da çiftin sanatsal yolculuğu birlikte devam etti. Gülşen Bubikoğlu, dramadan güldürüye çok sayıda filmde kamera karşısına geçti.

Rol aldığı filmlerle uluslararası festivallere katıldı.Gülşen Bubikoğlu’nun televizyon deneyimi de oldu. Zirvedekiler, Affet Bizi Hocam gibi dizilerde kamera karşısına geçti.

Bugün 64 yaşında bir kız çocuk ve bir de torun sahibi olan Gülşen Bubikoğlu’nun mutlu evliliği sürüyor. Artık eskisi kadar kamera karşısına geçmeyen Gülşen Bubikoğlu, Türk sinemasının birçok unutulmaz filminde rol aldı.

Gülşen Bubikoğlu, 25. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Halit Refiğ’in ‘Kurtar Beni’ filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu seçildi.

Gülşen Bubikoğlu, bir dönem Tarık Akan ile iyi bir ikili oluşturdu kamera karşısında. 1970’li yıllar boyunca birlikte Ah Nerede Vah Nerede, Yaz Bekarı, Bizim Kız, Alev Alev gibi filmlerde oynadılar.

1980’li yıllarda da Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, Münir Özkul, Adile Naşit gibi ustalarda birlikte Gırgıriye serisinde rol aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.