Hayat Ver Derneği’ne taze kan

Hayat Ver Derneği, yeni yönetimiyle üyelerenin karşısına çıktı..

Hayat Ver Derneği’ne taze kan
Yayınlama: 05.07.2020
A+
A-

Kartal’da faaliyet gösteren Hayat Ver Derneği, yeni yönetimiyle üyelerenin karşısına çıktı..

Kartal Köz Kanat Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı etkinliğine yeni yönetimin yanı sıra çok sayıda eski üye katıldı..Kahvaltıda yeni ve eski üyeler kendilerini tanıttılar.

Tam adı “Hayat Ver Sağlıklı Yaşam Kültür ve Sanat Derneği” olan Hayat Ver Derneği’nin Başkanı Erdoğan Köse “Pandemi sürecinde, Kartal’da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında oldu. Yeri geldi yeni doğan bir bebeği sahiplendik, yeri geldi ihtiyaç sahibine kendi imkanlarımızla yaptığımız erzak kolilerini dağıttık” dedi.

Erdoğan Köse konuşmasında şunlara değindi:

“Hayat Ver Derneği, kartal’da yükselen bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Siz üyelerimizin de katkılarıyla, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını çözmeye çalışıyoruz. Gerek belediye ile gerekse hükümet yetkilileriyle birlikte halkımıza hizmet vermeye çalıştık. Tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs nedeniyle sor günlerden geçiyoruz. Bu sıkıntılı dönemde kendi imkanlarımızla yaptığımız erzak kolilerini vatandaşlarımıza dağıttık. Hastaneye gidecek durumu olmayan vatandaşlarımızı gerek kamu hastanelerinde gerekse desteğini bizden esirgemeyen bazı özel hastanelerde tedavi ettirdik, ameliyatlarını yaptırdık. Yeni doğan bir bebeğimize kol kanat gerdik. İnşallah yeni oluşturacağımız yönetimimizle birlikte çok daha başarılı işler yapacağız.”

Hayat Ver Derneği’nin Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Atilla Temizkan da “Derneğimiz her geçen gün güç kazanıyor. yeni yönetimizle birlikte Başta Kartal olmak üzere ihtiyaç sahibi her yurttaşımızın yanında olmaya çalışacağız. Üyelerimizden yönetime ve derneğe daha fazla sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, yönetim kuruluna katkıda bulunan üyelere plaketleri verildi, yeni üyelere ise rozetleri takıldı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.