Hırsız damat istemem demişti!

Hırsız damat istemem demişti!
Yayınlama: 21.03.2024
Düzenleme: 21.03.2024 12:11
A+
A-

Survivor All Star 2024’te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik’te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil’in söz konusu olaya yönelik ‘Hırsız damat istemem’ ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil’den yanıt gecikmedi.

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil (67), 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir AVM’de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şovmen, müstakbel damadı Yiğit Poyraz hakkında konuştu.

Survivor All Star’da ter döken Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde bir Dominik vatandaşının evine gizlice girip, erzak depolayarak adaya geri dönmüştü.

Bu olayın gündem olmasının ardından objektiflere takılan Mehmet Ali Erbil’e de konuyla alakalı soru yöneltilmişti.

“HİÇ BEKLEMEZDİM”

Erbil, kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Yiğit Poyraz hakkında, “Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki! Kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi… Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum” demişti

KIZINDAN CEVAP GECİKMEDİ

Babası Mehmet Ali Erbil’in açıklamalarının ardından Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Güzel ismin yayınladığı gönderi kısa süre çerisinde magazin gündeminin en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

“ŞAMPİYON”

Bir dönem Instagram’da yayınladığı iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile fotoğrafını yayınlayarak, “Şampiyon” notunu düştü! Ünlü ismin gönderisine dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.