İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı
Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oy kullandı. İmamoğlu, “Hayırlı uğurlu olsun. Şehrimiz, ülkemiz, ilçemiz, bütün beldeler, bütün ilçeler, bütün iller, bütün büyükşehirler… Milletimizin huzuru, barışı, bir arada yaşama mutluluğu; inşallah bolluğa, berekete vesile olur” dedi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde kullandı.

İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve çocukları ile birlikte oyunu kullanmak için saat 12.40 sıralarında Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geldi.

2244 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren İmamoğlu, eşi ve oğlu, gerekli kontroller için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Ekrem İmamoğlu oy kullanmasının ardından gazetecilere açıklama yaptı.

İmamoğlu’nun açıklaması şu şekilde;

“Ramazan ayındayız dilerim ki; Ramazan ayının bütün güzel duygularının yaşandığı, hiçbir sıkıntının yaşanmadığı, vatandaşımız kime oy kullandıysa onun göreve başladığı bir seçim olsun. Bugün benim için duygusal bir gün. Çünkü beş yıllık bir emeğin helalleşme anı. Ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmayı bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte İstanbul’umuza eşitlikçi bir şekilde partizan olmadan hareket ettiğimi ifade etmek isterim. Birinin kalbini kırmışsam koca şehirde af dilerim. İl Başkanlığımızda seçimi takip edeceğim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.