İngiltere’den 46 kişi ve kuruluşa yaptırım kararı!

İngiltere, Rusya’ya askeri ekipman ve yedek parça tedarik etmekle suçladığı 46 kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldı. Listede Türkiye’den de bir firma bulunuyor.

İngiltere’den 46 kişi ve kuruluşa yaptırım kararı!
Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-

İngiltere, Rusya’ya askeri ekipman ve yedek parça tedarik etmekle suçladığı Türkiye ve Çin’in de aralarında olduğu çeşitli ülkelerdeki 46 kişi ve kuruluşa yaptırım getirdi.

TÜRKİYE’DEN HANGİ ŞİRKET LİSTEDE?

Yaptırım listesinde Türkiye’den Smart Trading Limited şirketi de yer aldı. İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Türkiye’de yerleşik Smart Trading Limited şirketinin yaptırım kapsamındaki Batı menşeli ürünlerin Rusya’ya tedarikini sağladığı belirtildi.

BİRÇOK ÜLKEDEN KİŞİ VE KURUMLAR LİSTEDE

Türkiye’nin yanı sıra, Çin, Sırbistan, Özbekistan, Belarus ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan bazı kişi ve kuruluşlar da yaptırıma tabi tutuldu.

Yaptırım uygulanan kişi ve kuruluşların tam listesi:

JSC SOYUZArutyunov Alexander BORISOVICHDmitriy Vladimirovich BABANKamo Stepanovich GUKASYANMikhail Nikolaevich BYCHKOVMkrtich Stepanovich ARAKELYANGanez, Stepanovich GUKASYANSemyon Mkrtychovich SIMONYANStepan Kamoevich GUKASYANVasilii Yuryevich KRITSKIIVitalii Yuryevich BABENKOVVladimir Nikolaevich ANYUROVZorair Artyushevich APRESYANAndranik Mkrtichovich OKROYANAnna Mkrtichevna OKROYANArutyun Okroevich OKROYANVaso Mikhakovick OKROYANMkrtich OKROYANJSC RESEARCH AND PRODUCTION ENTERPRISE RADAR MMSJSC VOTKINSK MACHINE BUILDING PLANTDmitriy STREZHNEVJSC RADIOTECHKOMPLEKTJSC RATEPAleksandr ZAKHAROVSvetlana ZAKHAROVANikita ZAKHAROVMariya ZAKHAROVALavrenty ZAKHAROVID SOLUTIONAeroscanOrionYan Igorovich PETROVSKIYTask Force RusichCharter Green LightOOO MVIZIONSmart Trading Limited StiSinno Electronics Co., LimitedAsia Pacific Links LimitedXinghua Co., LimitedJSC DISPLAY DESIGN BUREAUAvio ChemOil Tankers (SCF) ManagementK&O ShipmanagementRadiating World Shipping ServicesStar Voyages ShippingSergei Seergevich Tregub

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.