İŞKUR KPSS’siz personel alacak!

İŞKUR KPSS’siz personel alacak!
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-

Başvuru şartları belli oldu! 23-31 Aralık 2023 personel alımı!

Türkiye’de pek çok bölgede personel alımı duyurusu paylaşmaya devam ediyor. Bu sefer benim o ilk okulu mezunu adaylar için yeni pozisyonlar yayınlandı. Vatandaşlar haberleri yakından takip ediyor.

İŞKUR belediye aracılığıyla yeni bir işe alım ilanı paylaştı. KPSS şartsız yapılacak personel alımında minimum bağış 11.400 TL olacak. İşte İŞKUR’un yeni personel alımı ile ilgili tüm detaylar…

İŞKUR personel alımı yapacak

İŞKUR Türkiye’deki çeşitli belediyelerde personel alım yapacağını duyurdu. İŞKUR’un duyurmuş olduğu yeni yapılacak alım ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Konuyla ilgili KPSS şartı aranmayacak duyuruldu. Hem memur hem de işçi pozisyonları adına KPSS şartı gerekmeyecek. Başvuru süreçleri ve tüm detaylar paylaşıldı.

O belediyeler personel alacak

İŞKUR’un yayınlamış olduğu ilanları ile birlikte pek çok belediye farklı alanlarda personel alım yapacağını duyurdu. İşte personel alımı yapacak olan belediyeler:

· Mersin Yenişehir belediyesi

· Afyonkarahisar Ahmet Paşa belediyesi

· Balıkesir Erdek Belediyesi

· Trabzon Dernekpazarı belediyesi

· Erzurum Hınıs belediyesi

· Kastamonu Daday belediyesi

· Çorum İskilip belediyesi

· Bartın Amasra belediyesi

Kurum dışı personel alımı

İŞKUR bünyesinde hem kurum içi hem de kurum dışı alımlar devam ediyor. İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden bu ilanlara başvurular gerçekleştirilebiliyor. Adaylar başvur ekranını kullanıp pozisyonlara başvuru şartlarını taşıdıkları taktirde başvurabiliyor.

Belediye personel alımı

Belediyeler bünyesindeki eksikleri tamamlamak ve personel istihdam etmek amaçlı farklı pozisyonlarda dönem dönem alımlar paylaşıyor. Süreç genellikle birkaç adımda gerçekleşiyor. İlk olarak ilanın yayınlanması ile birlikte İŞKUR ya da belediye ve sitesi üzerinden başvuru şartları belirleniyor. Sonrasında adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını gerçekleştiriyor. Başvuruların gerçekleştirilmesini verdin lan başvurular şartlara uygun olup olmaması açısından değerlendirilip adaylar mülakat ya da sınav aşamalarına davet ediliyor. Mülakatlar belediyelerin belirlemiş olduğu kriterlere bakılarak sözlü ve yazılı olarak gerçekleştirilebiliyor. Sonuçlar olumlu olduğu taktirde adaylar belediyede görev yapmaya başlayabiliyor. Gerekli belgelerin tamamlanmasının ardından personel alımı gerçekleştiriliyor.

Şimdi vatandaşlar İŞKUR’un yayınlayacak olduğu yeni personel alım haberlerini merakla bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.