İşte Fenerbahçe’de gözden çıkarılanlar

Galatasaray’a sahasında 3-1 yenilerek şampiyonluk yarışından uzakta kalan Fenerbahçe’de yolcular belli oldu.

İşte Fenerbahçe’de gözden çıkarılanlar
Yayınlama: 27.02.2020
A+
A-

Geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Galatasaray’a sahasında 3-1 mağlup olan Fenerbahçe’de kadro yeniden bir yapılanmaya girecek.

Yeni sezon öncesi takımdan gönderilecek oyuncuların belirlenmesi için çalışmalar şimdiden başladı. 

İşte sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan o isimler…

Bu operasyonun ilk sırasında teknik direktör var. Sezon sonuna kadar takımın başında kalmasına karar verilen Ersun Yanal ile mayıs bitiminde yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni hoca için yönetimde şimdiden önemli isimler üzerinde tartışmalar yapılıyor.

7 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Takımda Simon Falette, Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci, Emre Belözoğlu ve üçüncü kaleci Erten Ersu’nun sözleşmeleri bitiyor. Bu oyunculardan bazılarıyla devam etmeyecek olan sarı-lacivertliler, sezonun kalanında sergilenecek performanslara göre net kararını verecek.

Ayrıca Jailson, Zajc, Sadık ve Tolgay’ın gözden çıkarılanlar arasında olduğu ancak belirlenecek yeni teknik direktörün vereceği rapora göre hareket edileceği gelen haberler arasında.

MURİÇ İÇİN AVRUPA’DAN TEKLİF BEKLENİYOR

Yönetim, gidenlerin yerine alacağı oyuncularla ise şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Ancak FFP kıskacındaki Fenerbahçe’de transfere kaynak olarak Avrupalı dev kulüplerin takibinde olan Vedat Muriç kullanılacak.

 Vedat Muriç’i iyi bir rakama satmanın hesaplarını yapan yönetim, Max Kruse ve Ozan Tufan’ı da tatmin edici teklifler gelmesi halinde gönderebilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.