İşte İsmail Kartal’dan Trabzonspor maçı planı!

İşte İsmail Kartal’dan Trabzonspor maçı planı!
Yayınlama: 04.11.2023
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Maç öncesi İsmail Kartal’ın Trabzonspor planı belli oldu. Pendikspor maçında sakatlanan Fred ve Becao’nun yerine kimin sahada olacağı ve nasıl bir oyun oynanacağı da ortaya çıktı. İşte detaylar..

Süper Lig’in 11. haftasında dev bir maç oynanacak. Bu sezon 19’da 19’la yoluna devam eden Fenerbahçe, Abdullah Avcı’yla yeni bir sayfa açmak isteyen Trabzonspor’un konuk edecek.

Önemli eksiklerle Trabzonspor’un karşısına çıkacak olan lider Fenerbahçe’de, teknik direktör İsmail Kartal oyuncularıyla son toplantısını yaptı.

İsmail Kartal, oyuncularına “Ben size güveniyorum. Sezon başından itibaren nasıl oynuyorsak aynı performansı Trabzonspor karşısında da göstereceğiz ve kazanacağız” dedi.

Milliyet’te yer alan habere göre; “Seriyi değil maçı düşünün” sözleriyle oyuncularını uyaran tecrübeli çalıştırıcının, “Sezon başından itibaren hiçbir maçımızda puan kaybı yaşamadık ve 19’da 19 yaptık

Bu tabii ki önemli ama hep söylüyorum serimiz 20 olmuş, 30 olmuş bunun bir önemi yok. Maç maç düşünmeye devam edeceğiz. Şu anda önümüzde Trabzonspor maçı var. Hepinizden o maça odaklanmanızı istiyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Önemli eksiklere rağmen oyun anlayışlarında bir değişiklik olmayacağını da vurgulayan Kartal, “Aynı coşkuyla, aynı oyun anlayışı ile sahaya çıkacağız ve istediğimiz galibiyeti alacağız. Benim size güvenim tam” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Teknik direktör İsmail Kartal, son taktik çalışmalarını yaptırırken oyunu Ferdi’nin kanadı üzerinden planlıyor.

Sakat Fred’in yokluğunda Miha Zajc orta alanda görev alacak. Fred’in oyun kurulumundaki rolü ise Ferdi’ye verilecek. Yetenekli sol bek, geriden oyunu başlatma ve atakları olgunlaştırmada pay sahibi olacak.

Genç oyuncunun top sürme yeteneğine güvenen İsmail Kartal, delici dribblinglerle merkezde topu Tadic- Szymanski ile buluşturmayı planlıyor. Dzeko da derine kadar gelip pas bağlantısına yardımcı olacak.

TAKIMDA 6 EKSİK VAR

Sarı-lacıvertliler, Trabzonspor karşılaşmasına 6 oyuncudan yoksun çıkacak. Özellikle defansta ciddi eksikleri olan Kanarya’da sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş önemli müsabakada yer almayacak.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.