Ivana Sert koronavirüse yakalandı

Magazin dünyasının renkli isimlerinden Ivana Sert, Covid-19 nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.

Ivana Sert koronavirüse yakalandı
Yayınlama: 09.11.2021
A+
A-

Magazin dünyasının renkli isimlerinden Ivana Sert, solunum yolları rahatsızlığı için gittiği hastanede koronavirüs testinin pozitif çıkması ile karantinaya alındı.

Spor tutkusu ve düzenli hayatıyla bilinen Ivana Sert, nefes almakta zorluk çekince gittiği Acıbadem Maslak Hastanesi’ndeki test sonucuyla neye uğradığını şaşırdı. 

COVID-19’a yakalandığı tespit edilen Ivana Sert, geceyi hastanede geçirerek, tedavi altına alındı.

Ivana Sert Kimdir?

Ivana Sert ya da evlenmeden önceki adıyla; Ivana Smiljkovic Sırbistan’da doğmuştur. 25 Ekim 1979 yılında dünya gelen Ivana Sert özellikle Türkiye’de tanınan Sırp – Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır.

Ivana Sert, modellik kariyeri öncesi on altı yaşına değin piyano ve bale okumuştur. Uzun yıllar yaşadığı Belgrad’ta düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olarak Miss Belgrade unvanını alan Sert, 1990’lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarışmalara katılmıştır. 2002 yılında Türkiye’ye yerleşerek, İstanbul’da tanıştığı ve merhum iş adamı Mehmet Sert’in oğlu olan Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında Çubuklu, Beykoz’da dünya evine girmiştir. 

Bu evliliğin ardından Türkiye sosyetesinin tanınmış çiftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert’in 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır. Kendisinin moda anlayışına ithafen medya tarafından verilen İkoncan lakabı ile adını yıllarca çeşitli şekillerde duyuran Ivana Sert, Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilmektedir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.