İyi Parti Kartal’da yükselişe geçti

Fuat Onbaşılı’nın seçilmesinin ardından İyi Parti Kartal İlçe Teşkilatı tam anlamıyla üye patlaması yaptı.

İyi Parti Kartal’da yükselişe geçti
Yayınlama: 08.03.2020
A+
A-

İlçe Başkanlığına Fuat Onbaşılı’nın seçilmesinin ardından İyi Parti Kartal İlçe Teşkilatı’na adeta yeni üye yağdı.

 

İlçe Başkanlığına Fuat Onbaşılı’nın seçilmesinin ardından İyi Parti Kartal İlçe Teşkilatı tam anlamıyla üye patlaması yaptı.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı görev dağılımı yaptı. Ayvaz Çağlayan, basından sorumlu ilçe başkanı olarak Kartal’da yayınlanan gazete ve televizyon yöneticileriyle tanışma toplantısı düzenledi.

Basınla buluşma isimli toplantıya İYİ Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı Gülseren Maral ile Gençlik Kolları Başkanı Av. Hümeyra Kulak katıldılar.

Ayvaz Çağlayan burada yaptığı konuşmada, Fuat Onbaşılı’nın göreve gelmesinin ardından Kartal İlçe Başkanlığı’na rekor sayıda üyelik başvurusu yapıldığını belirtti.

Meclis Üyeleri Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş de, partilerinin hızla iktidara yürüdüğünü söylediler.

İbrahim Yıldırım Ateş bir soru üzerine İyi Parti’nin Kartal’da üye patlaması yaptığını ve birkaç hafta içinde ilçe başkanlıklarına 360 civarı başvuru olduğunu söyledi..

Kadın Kolları Başkanı Gülseren Maral, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığımız bu özel günde partimize yoğun bir katılım oldu. İnşallah ilçe yönetimimizle birlikte partimizi ve liderimiz Meral Akşener’i iktidara yükselteceğiz” dedi.

Av. Hümeyra Kulak ise şunları söyledi:

“8 Mart denilince nedense aklımıza alışveriş çılgınlığı geliyor. Oysa biz 8 Mart’ta kadın cinayetlerine, iş yerlerindeki erkek egemenliğine dikkat çekmek istiyoruz. Bizden kadınların evde oturması isteniyor ama biz bunu yapmayacak, genç, kadın erkek tüm gücümüzle İyi Parti’yi iktidara taşıyacağız.”

Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş ( İYİ Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri)

Gülseran Maral ( İYİ Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı) 

Avukat Hümeyra Kulak (İYİ Parti Kartal İlçe Gençlik Kolları Başkanı)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.