Kadir Şeker’in tahliye talebi reddedildi

Konya’da bir kadını döverken müdahale ettiği Özgür Duran’ı öldüren Kadir Şeker’in tahliye umudu ertelendi.

Kadir Şeker’in tahliye talebi reddedildi
Yayınlama: 12.02.2020
A+
A-

Konya’da, Özgür Duran’ı sevgilisi Ayşe D.’yi iddiaya göre, döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker’in, tutukluluğuna itirazı, mahkemece reddedildi.

Konya 3. Sulh Ceza Hakimliği, avukatlarının Kadir Şeker hakkındaki tutuklama kararına yaptığı itirazı inceledi.

Hakimlik, polis tutanakları, mevcut delil durumu ve Adli Tıp raporunu da göz önünde bulundurarak Kadir Şeker’in tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Konya’da üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi’ndeki parkta bir kişinin sevgilisini darp ettiğini görmüş, çifti ayırmaya giden genç, bu sırada saldırgan Özgür Duran’ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşmıştı.

Genci bir süre kovaladığı ve darp ettiği ileri sürülen Özgür Duran, boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yere yığılmıştı. Göğsüne aldığı yara nedeniyle sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Özgür Duran, müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri, olay yerindeki kan izlerini takip ederek Kadir Şeker’i ikamet ettiği teyzesinin evinde gözaltına almıştı. 

Kadir Şeker, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.